امروزه آوازهای بزرگ را دستگاه می نامند و معمولا موسیقی ایرانی را شامل هفت دستگاه می دانند. که عبارت است از: ماهور، همایون، سه گاه، چهارگاه، شور، نوا، راست پنجگاه. در این مقاله به معرفی و بررسی دستگاه های موسیقی ایرانی پرداخته شده است.
مجله زونکن در این مقاله به معرفی سازهای بادی یک زبانه و بی زبانه دوزله (جفته یا جفتی)، نی انبان و بالابان (نرمه نای) پرداخته است. علاقمندان می توانند در این مقاله، از قیمت خرید در بازار ایران و نحوه عملکرد هر کدام مطلع شوند.
مجله زونکن در ادامه معرفی سازهای ضربی، به بررسی و معرفی کامل دو ساز قانون و رباب و انواع ساز رباب نموده است. در این مقاله، علاقمندان به نکات مفیدی در مورد قیمت این ساز ها و اساتید برجسته دست خواهند یافت.
مجله زونکن در ادامه سری مقالات معرفی ساز های ایرانی، به بررسی کامل ساز سنتور و انواع سنتور به همراه حداقل قیمت خرید و معرفی اساتید به نام نوازنده این ساز موسیقی ایرانی پرداخته است. از توجه شما سپاسگزاریم.
مجله زونکن در سری مقالات معرفی ساز های ایرانی، علاوه بر معرفی مسخصات ساز های زهی آرشه ای، به بررسی کامل ساز کمانچه از نظر مشخصات فیزیکی و موسیقایی، جایگاه این ساز ایرانی در دستگاه موسیقی ایران پرداخته است.
مجله زونکن در سری مقالات معرفی رشته های موسیقی، به بررسی رشته نوازندگی ساز جهانی، دانشگاه های ارائه دهنده رشته موسیقی ساز جهانی، ظرفیت رشته در مقاطع کارشناسی و ارشد دانشگاهی پرداخته است.
مجله زونکن در سری مقالات معرفی رشته های موسیقی، در این مقاله به بررسی رشته نوازندگی موسیقی ایرانی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، واحد های درسی رشته نوازندگی ساز ایرانی در دو مقطع و دانشگاه های ارائه دهنده به همراه نمره قبولی پرداخته است.
باغلاما یک ساز ترکی و از خانواده عود به حساب می آید. کاسه این ساز گرد و عمیق است و دارای دسته بلند می باشد.
فنون صحیح تنفس و نفس گیری در آواز خوانی یا پرورش صدا اصلی ترین رکن در آغاز خوانندگی است.
سه تار از جمله سازهای اصیل ایرانی است که در محدوده جغرافیایی غرب آسیا رواج داشته است برخی از جمله عدهای از عرفا به ساز سه تار «اوتار» نیز میگویند. سه تار را از خانواده تنبور دانسته اند .