معرفی رباب و قانون از سازهای ضربی

معرفی رباب و قانون از سازهای ضربی بیشتر

تاریخ درج :

مجله زونکن در ادامه معرفی سازهای ضربی، به بررسی و معرفی کامل دو ساز قانون و رباب و انواع ساز رباب نموده است. در این مقاله، علاقمندان به نکات مفیدی در مورد قیمت این ساز ها و اساتید برجسته دست خواهند یافت.

سازهای مضرابی سه تار و عود

سازهای مضرابی سه تار و عود بیشتر

تاریخ درج :

مجله زونکن در سری مقالات معرفی ساز ها به همراه قیمت و کلاس های آموزشی نوازندگی ساز ها، به بررسی ساز سه تار و ساز عود یا بربط به همراه قیمت و آموزشگاه های ارائه دهنده این ساز پرداخته است.

معرفی تنبک یا تمبک از ساز های ضربی

معرفی تنبک یا تمبک از ساز های ضربی بیشتر

تاریخ درج :

مجله زونکن در سری مقالات معرفی انواع ساز موسیقی ایرانی، به بررسی ساز های ضربی و به خصوص ساز تنبک یا تمبک پرداخته که علاقمندان می توانند اطلاعات کاملی در مورد اساتید برجسته تمبک و قیمت خرید تنبک دست یابند.

معرفی ساز قیچک یا غیژک

معرفی ساز قیچک یا غیژک بیشتر

تاریخ درج :

مجله زونکن در سری مقالات معرفی ساز ها، به بررسی ساز قیچک که به عنوان ساز محلی شناخته می شود، به همراه مشخصات فیزیکی این ساز و قیمت خرید برای هنرجویان علاقمند به نوازندگی ساز قیجگ پرداخته است.

معرفی ساز زهی آرشه ای کمانچه

معرفی ساز زهی آرشه ای کمانچه بیشتر

تاریخ درج :

مجله زونکن در سری مقالات معرفی ساز های ایرانی، علاوه بر معرفی مسخصات ساز های زهی آرشه ای، به بررسی کامل ساز کمانچه از نظر مشخصات فیزیکی و موسیقایی، جایگاه این ساز ایرانی در دستگاه موسیقی ایران پرداخته است.

رشته نوازندگی موسیقی ایرانی

رشته نوازندگی موسیقی ایرانی بیشتر

تاریخ درج :

مجله زونکن در سری مقالات معرفی رشته های موسیقی، در این مقاله به بررسی رشته نوازندگی موسیقی ایرانی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، واحد های درسی رشته نوازندگی ساز ایرانی در دو مقطع و دانشگاه های ارائه دهنده به همراه نمره قبولی پرداخته است.

رشته موسیقی بخش اول

رشته موسیقی بخش اول بیشتر

تاریخ درج :

مجله زونکن در راستای معرفی رشته های هنری، به بررسی کامل رشته موسیقی، نحوه پذیرش در رشته موسیقی، نمره قبولی مورد نیاز، گرایش های رشته موسیقی، معرفی گرایش های رشته موسیقی در دانشگاه های دولتی، علمی کاربردی و آزاد پرداخته است.

آشنایی با ساز سه تار

آشنایی با ساز سه تار بیشتر

تاریخ درج :

سه تار از جمله سازهای اصیل ایرانی است که در محدوده جغرافیایی غرب آسیا رواج داشته است برخی از جمله عده‌ای از عرفا به ساز سه تار «اوتار» نیز می‌گویند. سه تار را از خانواده تنبور دانسته اند .

کاربر گرامی سایت در حال بروزرسانی است. در صورت بروز هر گونه مشکل، پیشتر از شما پوزش می خواهیم. تا چند ساعت آینده مشکل برطرف خواهد شد.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'timezonedb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: