با نگارش و ضمیمه کردن کاورلتر به ایمیل ارسالی برای اساتیدی که پوزیشن و فاند دارند، می توانید شانس اخذ یک پوزیشن را چندین برابر افزایش دهید. با ما همراه باشید.
در مکاتبه با اساتید دانشگاه های خارجی، چرا نباید به طور همزمان به اساتید یک دپارتمان، ایمیل بزنیم؟ با ما همراه باشید.
معمولا یکی از دغدغه های متقاضیان اپلای، پیگیری ایمیل های ارسالی به اساتید است. در این مقاله از زونکن، به ارسال ایمیل ریمایندر یا همان یادآور می پردازیم.
یکی از مهم ترین وظایف متقاضیان اپلای، تنظیم یک برنامه زمانی دقیق و انجام مراحل طبق زمانبندی اپلای است. در ادامه به زمانبندی اپلای کانادا و آمریکا می پردازیم.
مکاتبه با استاد، یکی از مهم ترین مراحل در پروسه اپلای بوده و نقش به سزایی در سرنوشت اپلای دارد. در این مقاله از زونکن، به نکاتی درباره مکاتبه با اساتید می پردازیم.
برخی از باورهای اشتباه موجب می شوند تا بسیاری از افراد نسبت به مقوله اپلای دلسرد شوند در حالی که بسیاری نیز با شرایط مشابه، موفق به اخذ پذیرش می شوند؛ با ما همراه باشید.
فرایند اپلای برای دانشگاه های خارجی، به دو روش "استاد محور" و "کمیته محور" امکان پذیر است؛ در این مقاله از زونکن، به بررسی ابعاد مختلف این دو روش می پردازیم.
در این مقاله از مجله زونکن، به معرفی مهم ترین نکات و معیارهای انتخاب استاد نوازندگی برای فراگیری سازهای موسیقی پرداخته شده است. علاقمندان به نوازندگی سازهای موسیقی در ادامه مطلب با ما همراه باشند.
مجله زونکن در این مقاله به معرفی سازهای بادی یک زبانه و بی زبانه دوزله (جفته یا جفتی)، نی انبان و بالابان (نرمه نای) پرداخته است. علاقمندان می توانند در این مقاله، از قیمت خرید در بازار ایران و نحوه عملکرد هر کدام مطلع شوند.
مجله زونکن در ادامه معرفی سازهای ضربی، به بررسی و معرفی کامل دو ساز قانون و رباب و انواع ساز رباب نموده است. در این مقاله، علاقمندان به نکات مفیدی در مورد قیمت این ساز ها و اساتید برجسته دست خواهند یافت.