تاثیر موسیقی بر ذهن انسان
تاريخ درج :

فراگیری موسیقی جزو مهارت هایی است که علاوه بر یادگیری این مهارت تاثیرات بسزایی در بقیه جنبه های زندگی خواهد داشت. موسیقی دو نوع حس به انسان ها وارد می کند یکی احساسات درک شده و دیگری احساسات حس شده. بخاطر وجود همین حس گاهی ممکن است به موسیقی کشورهای دیگر گوش دهیم و بدون اینکه معنی آن را به طور کامل بفهمیم در ما حسی از غم و یا شادی ایجاد کند.

شکی نیست که یادگیری یک ساز موسیقی می تواند در توسعه ذهن شما نقش داشته باشد. علم نشان می دهد وقتی کودکان، موسیقی یاد می گیرند مغز آنها شروع به شنیدن و تشخیص دادن صداهایی می کند که تا قبل از آن توجهی به آن آواها نمی کردند. همچنین این کودکان در دایره‌ی لغات و مهارت‌های منطقی غیرکلامی بهتر عمل می کنند که شامل فهم و تحلیل اطلاعات بصری مثل تشخیص روابط، تشابه‌ها و تفاوت‌های بین اشکال و الگوها می‌شود.  مطالعات جدید در دانشگاه Northwest نشان داده که فقط نشستن در کلاس موسیقی و شنیدن صداها نمی تواند باعث توسعه فعالیت ذهنی بچه ها شود، بلکه آنها هم باید در کلاس مشارکت داشته باشند. موسیقی در مدرسه یا خارج از مدرسه به دانش آموزان کمک می کند تا از شیوه های زیر بهره مند شوند: یادگیری موسیقی باعث پیشرفت زبان، افزایش نمرات هوش، افزایش ارتباطات مغز و افزایش هوش فضایی می شود. موسیقی می تواند دانش آموزان را در تحصیل علم کمک کند. و حتی به آن ها کمک کند تا در همکاری با یکدیگر درک بیشتری داشته باشند.

علاوه بر این ها، تحقیقات نشان داده که دانش آموزانی که در حال یادگیری یک ساز موسیقی به صورت خصوصی  هستند بهبود بیشتری در پردازش عصبی خود نسبت به بچه هایی که موسیقی را به صورت گروهی یاد می گیرند داشته اند.

همچنین تحقیقات این تیم دانشگاهی نشان داد که افرادی که مدت طولانی تری را به یادگیری و نواختن یک ساز موسیقی می پردازند و کلاس های خود را به صورت منظم می روند نتایج بهتری را دریافت کردند.

موسیقی تنها برای کودکان مفید نیست بلکه برای بزرگسالان هم سودمند است. اکثر ما  نوازانده های حرفه ای نیستیم، اما گوش دادن به موسیقی می تواند عملکرد و کارایی ما را افزایش دهد. حتی گوش دادن به موسیقی در محل کار می تواند موجب کارامدی بیشتر شود و باعث ایجاد خلاقیت می گردد.

بعضی از محققان  هم بیان کردند که گوش دادن به یک نوع خاص از موسیقی مانند آثار موزارت باعث باهوش شدن افراد می شود. اما محققی دیگر به نام کراوس بیان می کند که هیچ تغییرات بیولوژیکی روی این افراد مشاهده نشده است و این جمله دقیقا مثل این است که بگوییم با دیدن ورزش در تلویزیون به یک ورزشکار تبدیل می شویم. این مهم است که با موسیقی و صداها در ارتباط باشیم تا باعث بهبود عملکرد ذهن و سیستم های عصبی شود اما این موضوع فقط شامل یک موسیقی خاص نمی شود.


کاربر گرامی سایت در حال بروزرسانی است. در صورت بروز هر گونه مشکل، پیشتر از شما پوزش می خواهیم. تا چند ساعت آینده مشکل برطرف خواهد شد.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'timezonedb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: