کودکان و نوجوانان با توجه به زمان فراغت زیادی که دارند؛ می توانند با حوصله و تمرکز زیاد به یادگیری نوازندگی و موسیقی بپردازند. آن ها همچنین محدودیت مالی برای خرید ساز مناسب و کار با آن را ندارند؛ زیرا هر زمان که بخواهند، این وسایل را توسط پدر و مادر خود تهیه شده می بینند. اما برای بزرگسالان، دانشجویان و سایر افراد این قضیه متفاوت است. فرد بالغ و بزرگسال، دارای مشغولیت های زیادی همچون خانواده، کار، هزینه های زندگی و یا دانشجویی است. همین عوامل باعث می شوند تا فرد نتواند به درستی و با زمان مناسب روی آموزش مهارت های مختلف هنری از جمله یادگیری نوازندگی تمرکز کند. در این مقاله ما قصد داریم ساز های مناسب و آسان، مطابق با شرایط بزرگسالان برای شروع یادگیری موسیقی پیشنهاد کنیم. با توجه به توضیحات داده شده شما قطعا باید متوجه شده باشید که برای انتخاب ساز آسان برای بزرگسالان، باید ملاک های قیمت، زمان مورد نیاز و راحتی فیزیکی را در نظر بگیرید. در این قسمت از مقاله، ما بهترین پیشنهادات را برای نوازندگی بزرگسالان با توجه به عوامل فوق بررسی می کنیم. با ما همراه باشید.
بهترین ساز برای بزرگسالان جهت یادگیری نوازندگی
· سنج: یکی از مناسب ترین ساز ها برای یادگیری نوازندگی بزرگسالان، سنج است. سنج یک ابزار موسیقیایی بسیار ساده و بدون نیاز به آموزش پیشرفته است. هزینه خرید سنج نیز نسبت به سایر ساز های موسیقی بسیار کمتر می باشد. البته اگر شما به دنبال یک ساز کامل هستید، سنج یک گزینه مناسب نیست زیرا این ساز مستقل نیست و معمولا مکمل ساز های دیگر است.
· تنبک و طبل: تنبک یکی از آسان ترین انتخاب ها برای ساز بزرگسالان است. تنبک یک ساز سنتی موسیقی ایرانی است که تنها و تنها با ضرب کف دست و انگشتان دست کنترل می شود. بنابراین تنبک یک انتخاب مناسب برای شروع می باشد و هزینه چندانی هم روی دست شما نمیگذارد.
طبل نیز مانند تنبک یکی از آلات ارزان و آسان موسیقی است که با دست کنترل می شود. یادگیری نوازندگی با طبل و تنبک فقط به تمرین با مرور زمان نیاز دارد. شما در مدت زمان کمی می توانید قطعات موسیقی خاصی با استفاده از این دو تولید کنید.
· دف: شاید بتوان گفت مناسب ترین و سریع ترین ساز برای فراگیری نوازندگی در میان آلات موسیقی سنتی ایرانی دف باشد. این ساز هزینه کم و زمان یادگیری کمی نیاز دارد و به سرعت و با تمرین در طول زمان، شما می توانید انگشتان خود را کنترل کرده و قطعات موسیقی با شکوهی با دف تولید کنید.
· یوکللی: این ساز یکی از زیر مجموعه های گیتار است. به دلیل طراحی ساده و کار آسان، یوکللی نیز یک پیشنهاد مناسب برای یادگیری نوازندگی بزرگسالان محسوب می شود. اما این ساز از نظر هزینه ای و همچنین آسیب فیزیکی ممکن است بهتر از سازهای قبلی نباشد.
· گیتار کلاسیک: گیتار با توجه به محبوبیت و شهرت فراوان، یکی از بهترین ساز ها برای یادگیری نوازندگی بزرگسالان است. قطعات موسیقی تولید شده با گیتار با ریتم زیبا و موزون خود، از زیبا ترین اشکال موسیقی ایجاد شده به وسیله ساز ها هستند. اما گیتار هزینه بیشتری از گزینه های قبلی روی دست شما خواهد گذاشت. همچنین گیتار و یوکللی به دلیل تنظیم میزان کشش و زاویه تارها، ساز های حساسی هستند و ممکن است تنظیم آن ها با یک برخورد ساده به هم بخورد و نیاز به کوک مجدد داشته باشد. همچنین گیتار و یوکللی در دراز مدت باعث ایجاد زخم ها و آسیب های پوستی روی دستان و ناخن های شما می شوند.
موارد ذکر شده از بهترین سازها برای بزرگسالان جهت یادگیری نوازندگی هستند. شما می توانید شرایط خود را با هر کدام از پیشنهادات فوق سنجیده و سپس اقدام کنید. منظورمان از سنجیدن شرایط این است که آیا محدودیت شما از نظر مالی است؟ اگر اینگونه است گزینه های ارزان تر را انتخاب کنید و سراغ گیتار و یوکللی نروید؛ اگر محدودیت شما مکانی است باید دور طبل ها و سازهای کوبه ای با صدای بم و بلند را خط بکشید. اگر محدودیت شما کمبود زمان یادگیری است، شما باید سراغ دف و تنبک بروید چرا که سازی مانند گیتار به زمان نسبتا بیشتری احتیاج خواهد داشت.
بانک اطلاعات آموزشگاهی