مجموعه زونکن مسئولیتی در قبال صحت محتوای ثبت شده توسط موسسات و آموزشگاه ها ندارد. لطفا جهت اطمینان، با شماره های درج شده تماس بگیرید.
دوره های ورزشی
رشته های ورزشی آموزشگاه : فوتبالفوتسالوالیبالبسکتبال
نوع تدريس دوره های آموزشی آموزشگاه : خصوصینیمه خصوصی;کلاسی/عمومیکلاسی/عمومی
توضیحات آموزشگاه :
باشگاه ورزشی شاهین یکی از بهترین مراکز ورزشی تفریحی و تناسب اندام نارمک در محله تهران در شهر است. ورزشکاران و علاقه مندان به حفظ تناسب اندام و سلامتی جهت اطلاع از انواع رشته های ورزشی از طریق اطلاعات درج شده در سایت زونکن با مجموعه تماس بگیرید.
نمي توان باور کرد که يک باشگاه خصوصي با سابقه اي نزديک 7 دهه داراي تاريخي مدون و قابل اعتناء و ارجاع نباشد. بويژه اگر اين باشگاه در 4 دهه اول فعاليتهاي خويش يکي از فعالترين و خوشنام ترين باشگاهها ي اين کشور بوده باشد. باشگاهي که در انتهاي ناخواسته فصل اول زندگيش داراي 60شعبه خود جوش (مردم نهاد) در سرتاسر ايران و بيش از 11 بازيکن در تيم ملي ايران و 14 تيم داخلي در رده جوانان بود. شايد بارها فکر تهيه چنين تاريخي به ذهن ياران شاهين افتاده باشد ولي سير حوادث و سنگيني وظيفه اي اين چنين خطير براي تهيه تاريخي که بتواند تمام نکات پنهان و آشکار فعاليتهاي اين باشگاه را به رخ بکشد جرات شروع را در نطفه خاموش مي کرد. ولي يک روز بايد اين کار انجام مي شد و خوشحالم که بگويم انجام اين وظيفه خطير بعهده اين جانب نهاده شد. شايد کسي که کمترين ارتباط با اين باشگاه را داشت من بودم ولي از آنجا که قانون نانوشته اي مي گويد به هر چه فکر مي کني مي رسي بالاخره روزي فرا رسيد که به آرزوي خود در باره انجام يک کار فرهنگي براي مملکت پر افتخارم ايران دست يابم. انتشار اين کتاب تازه آغاز يک راه طولاني است راهي که براي تکميل شدن نياز به ياري همراهاني دارد که در حال حاضر نقش تاريخ نانوشته را دارند. ياراني که با شاهين زندگي کرده و با آن بالنده شده اند. جاي بسيار تاسف است که بسياري از اين ياران تبديل به جاودانگان شاهين شده اند و در اين اثر فقط ياد کوچکي از زمان حضور آنان در شاهين شده است که اگر بودند مي توانستند به پر بارتر شدن اين اثر کمک کنند. ولي چه باک که هنوز هستند ياراني که مي توانند با ياري خود فقط گوشه هايي از رمز و راز اين باشگاه خوشنام و دوست داشتني را براي شما هموطنان عزيز خصوصا شمايي که در فضاي تب آلود امروزي ورزش کشورمان بدنبال اخلاقيات گمشده ورزش مي گرديد ارائه کنند.
در اواخر سال 1321 شمسي شرکت نفت ايران و انگليس از تيم فوتبال منتخب تهران دعوت مينمايد که براي مسابقه با تيم فوتبال آبادان به خوزستان سفر کند. تيم تهران به سرپرستي آقاي احمد ايزدپناه به آبادان وارد ميگردد و عباس اکرامي يک از بازکنان تيم بود که آنها را در اين سفر همراهي ميکرد. در شب توديع و خداحافظي رئيس شبانه روزي وقت دانشکده فني نفت آبادان که يک انگليسي بنام «هاکر» و از بازيکنان فوتبال باشگاههاي انگلستان بود سخنراني بسيار مفصلي ايراد ميکند و طي آن ابراز ميدارد، براي پيشرفت فوتبال در ايران بايد دست اندرکاران و علاقهمندان به فوتبال و ورزش جوانان اقدام به تأسيس باشگاه و تيمها و کلاسهاي آموزشي فوتبال بنمايند و جوانان را از سنين خردسالي تحت تعليم و آموزش قرار دهند.
سخنان آقاي هاکر در عباس اکرامي که خود شيفته فوتبال و ورزش بود بسيار مؤثر واقع گرديد و در نتيجه پس از مراجعت به تهران اقدام به جمع آوري جوانان و تشکيل تيم فوتبال شاهين تهران را مينمايد و چون در آن زمان در دبيرستانهاي البرز، فيروز بهرام و ايرانشهر تدريس مينمود از شاگردان با استعداد خود در اين مدارس عدهاي را برگزيد و با تعليم آنها استخوانبندي تيم فوتبال شاهين را در اواخر فروردين سال 1322 بنا نهاد و با تشکيل آن تيم شاهين رسماً جزء تيمهاي آنوقت تهران گرديد.
بعد از تعطيلي و جلوگيري از فعاليتهاي ورزشي باشگاه افراد دست اول تيم فوتبال شاهين دسته جمعي بنام ديگري در مسابقات شرکت کردند، عدهاي نيز اصولاً از بازي و حتي از ديدن مسابقات دست کشيدند. انبوه طرفداران باشگاه متفرق شدند ولي شاهين زنده ماند.
پس از چند سالي اعضاي قديمي باشگاه تصميم گرفتند با امکاناتي که به وجود آمده و فراهم شده بود براي احياي مجدد آن فعاليت کنند و با مراجعات فراوان به سازمان تربيت بدني و مقامات مسئول ديگر بالاخره موفق شدند. در سال 1353 پس از هشت سال محروميت اجازه داده شد «در صورتيکه نام شاهين به شهباز تغيير يابد ميتواند فعاليتهاي آن آغاز شود». چارهاي جز آن نبود و بهمين نحو و با تغيير نام دوباره کوشش و کار و فعاليت شروع گرديد. با انتخاب اين نام براي باشگاه شاهين حدس مورد شک ناظران مسابقه فوتبال شاهين و شهرباني که منجر به انحلال باشگاه گرديد به يقين مبدل شد و انتخاب نام شهباز از طرف مسئولين سازمان تربيت بدني بجاي شاهين بر اين موضوع مُهر تأييد گذاشت.
پس از انقلاب نيز باشگاه دوباره با نام شاهين تجديد حيات نمود و اکنون با تدوين اساسنامه به عنوان يک مؤسسه غيرانتفاعي به ثبت رسيده و شخصيت حقوقي يافته است و وسيله هيئت امناء و هيئت مديره که به ترتيب از هفده نفر و پنج نفر اعضاي قديمي باشگاه تعيين شدهاند اداره ميشود.
باشگاه شاهين يادگار شادروان دکتر عباس اکرامي زنده مانده است. بذر دوستي در دلها نشانده شده، علاقهها، اعتقادها، احساسها نسبت به يکديگر و بالاخره ارزش روشها و مکتب شاهين پابرجاست. اميدواريم و به آينده مينگريم و براي رسيدن به اهداف و آرمانهاي سازندهاي که در دل داريم حرکت ميکنيم و در اين راه کوشش مينمائيم که آرزوهاي ما به اميدها و اميدها به موفقيتها بيانجامد.
مکتب شاهين:
ما معتقديم انسان محور توسعه است و با رشد و تعالي وي جامعه نيز متعالي خواهد شد. علم و تجربه مي گويد جامعه اي متعالي تر است که افرادش خوشبخت تر، سعادتمند تر و سالمتر باشند. هرچه ميزان احترام به قوانين و باورهاي فرهنگي و اجتماعي، سطح دانش و معلومات و ميزان سلامت جسم و روح در جامعه اي بيشتر باشد آن جامعه متعالي تر است. بر همين اساس مکتب شاهين معتقد است اگر افراد يک جامعه داراي جسمي قويتر و روحي متعالي تر باشند آن جامعه داراي شرايط مناسبتري براي رشد است لذا کليه فعاليتهاي ورزشي در اين مکتب را با هدف تربيت افرادي متواضع و فروتن، با گذشت و ايثار گر، جمع گرا و فداکارسرلوحه کار خويش قرارداده و معتقد است با انجام اين گونه فعاليتها ي هدفمند جسم و روح تقويت شده و موجب افزايش اعتماد به نفس و بروز و ظهور استعدادهاي افراد گرديده که خود در افزايش حس مسئوليت پذيري موثر بوده و شرايط را براي موفقيت در ساير امور خطير زندگي از جمله کسب معلومات و تحصيلات فراهم کرده و نهايتا موجب افزايش درک لزوم احترام به قوانين و باورهاي فرهنگي و اجتماعي، حفظ حرمت و حقوق ديگران و جلوگيري از رفتارهاي هنجارها شکن مي گردد. بنا بر اين در مکتب شاهين جايي براي تربيت نيروي انساني از منظر قدرت بدني و کسب مهارتهاي ورزشي کلاسيک و حرفه اي بدون توجه به حفظ ارزشهاي اخلاقي وجود ندارد. در اين راه استفاده از فرهنگ پهلواني و جوانمردي شامل تقوا، ايمان، ادب، آزادگي، تعهد، صداقت، شهامت، عفت، ايثار، شجاعت، طهارت، صبر و حيا درتعاليم مکتب شاهين نقشي در خور بازي مي کند.